Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2017 19:09 - Какво не знаем за АмерикаИ защо Милиони ще умрат
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1323 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Какво не знаем за Америка И защо Милиони ще умрат

imageimageimage

 "Когато се откъсне езика на човека, която не го доказва, лъжец; което само казва на света, че ти се боиш от това, което той може да каже. "

 George RR Martin (1948-до момента) американски писател, чиято книга Песен за огън и лед е адаптирана в HBO драматична серия Игра на тронове.

Специален доклад от сестра Ciara

Днес в Америка " , че " е започнало-и от " то " Искам да кажа на окончателното потушаване на всички дисидентите срещу " правилната наратив ", което да е манипулирано да знаят и емоционално чувствате от вашите основните медии елитисти-един от които, Miki Бжежински (който обявена победата Тръмп на " фалшива президентство " ), просто вчера, говори за всичко на колегите си медийни пропагандисти, когато тя заяви, че: " Нашата работа е да контролирате точно какво мислят хората ." 

Почти едновременно с г-жа Бжежински обявяване какво елитните Медии истинските цели и мотиви са, две от Америка най-големият инакомислещи алтернативни източници на медиите, InfoWars.com и Natural News.com , дойде при животозастрашаващи атаки-с InfoWars.comсе забрани от един от най- най-големите рекламни платформи в света за своята подкрепа на Тръмп и NaturalNews.com , за неговото казва истината за ГМО храни и ваксинални връзки към аутизъм, в черния списък от Google и има 140,000 научноизследователски страници от своя индекс заличава . 

 

image

 

Наред с тези две особено алтернативни медийни източници се унищожават ефективно, защото техните основни източници на приходи и информация са унищожени, има още стотици примери, настъпили твърде-и, която започна в навечерието на президентските избори в САЩ през 2016, когато през март, 2015 г., един от най-гледани " истините на властта " сайтове, Antiwar.com , имаха всички свои реклами на Google, отсече за тяхното (сериозно, че не може да направи това до) отчитане на война .

Сега, за да можете изцяло да разбере какво е наистина се случва с тази американска акция срещу инакомислието, трябва да разберат, че ние, като човешки същества конструират конкурентни разкази за събития, понякога дори като тези събития играят вън-и след това изберете този, който прави резултат да има смисъл за нас-този начин ще ни направи всичко подлежи на манипулация.

 

image

 

Ако искате да се смята, разказ, който президентът Тръмп е избран от руснаците, имаш я!   Ако искате да се смята, разказ, който президентът Тръмп е под обсада от "Дълбок състояние"Леви сили, за да го унищожи, имаш, че прекалено.

Всичко, всъщност, сте подложени на ежедневно от вашата основните медии е разцепено (разделение на два клона или вилици) с цел подпомагане на повествованието сте дошли да вярват в-и, ако искате да знаете как наистина мощен тази манипулативна психологическа техника е, просто се опитват да убедят някого, който не разполага с вашата гледна точка, че ти си прав и те грешат на.

 

image

 

Наистина ли вярваш, че някой разлика от аборт се случва, за да убеди про-аборт активист да променят мнението си?   Смятате ли, че активист на анти-пистолет ще се убеди собствениците на оръжие, за да се разоръжи?   Смятате ли, че анти-ГМО активисти ще се убеди масите на колко опасно тези храни са?  Смятате ли, че родителите, които знаят истината за ваксини връзки към аутизъм всички ще изведнъж имат своите бебета и деца, ваксинирани?   Смятате ли, че милионите десетки-на-на американците, които са гласували за Тръмп и ще изведнъж се обади за Хилъри Клинтън да бъдат инсталирани като новия си лидер?

Не рационален човек би повярвал, такива неща избират, вместо това, да се организират и да се филиал с тези на подобно мислене, но в процеса изключи себе си на разстояние от гледни точки техния опонент.

 

image

 

И това, скъпи приятели, е точно това, обстоятелството, сега намери себе си в-и такава силна емоционална степен, че почти всеки се забравя да се питам единственият въпрос е необходимо да се попита в момента: " Защо е това да се направи? "

Така че, позволете ми да отговоря на този въпрос, и по този начин да ви обясня защо милиони са скоро ще умрат.

На първо място, трябва да разберат, че войната на културата в момента вашия свят е въвлечен в е около непримирими вярвания за Бога и човека, правилно и неправилно, добро и зло-и в корена си е религиозна война.

Тази " култура / религиозна " война, също така, има начало-и, които номинално започна през 1991 г., когато един американски социолог на име Джеймс Хънтър публикува книга, озаглавена " Култура Wars: Борбата за контрол на семейство, изкуство, образование, право, и политиката В Америка ", която описва битка за контрол на американската култура и социални заведения се биха между консервативните религиозни групи (протестантски, католически и еврейски) и техните радикални политически далечния ляв прогресивни колеги.

 

image

 

Докато Hunter в неговата култура война трактат направил предложа някои практически стъпки за политиците да придобият нови аналитични инструменти за решаване на този конфликт, какво се е случило, вместо това, е, че той е приет като вид свещена пътеводител от новия президент Бил Клинтън, и му радикални леви съюзници, за да веднъж завинаги да постигнат мечтата си за изкореняване на всички християнски морал от Америка-и, че 18 години по-късно, през 2009 г., на новоизбрания президент Барак Обама смята, отляво бе постигнато, когато той провъзгласява: " Ние не се смятаме да бъде християнска нация . "

Обама имаше основание да се смята, че левите му сили, подпомогнати от също толкова леви основните медии, бяха постигнали целта си за унищожаване на християнския морал в Америка-и, чиито победи включено всичко от хомосексуалните бракове да бъдат приети като закон за земята, християнството се изтласква на почти всички американски живот под заплаха от наказание от закона, и на открито потискане на всички, че противно на това, което тези леви вярваме.

 

image

 

Толкова много, така, в действителност, е тези леви сили смятат, че те не само са спечелили тази култура война направо, като по този начин им позволява да се присъединят със " световната общност " да изкорени всички религия завинаги, за да създадете своя утопичен " едно световно правителство ", в Америка, те заявиха, че единствената им опозиция, на Републиканската партия (Grand Old Party), е мъртъв-с един ляв журналист дори радостно обявява, че:" ПП е мумия-увити скелет седи в собствената си хладно мавзолей на жлъчни негодувания и страховито сантименталност . "

Докато гигантска в победата си, и се счита, че са неудържими, все пак, тези леви сили в Америка не са успели да се вслушат в думите на света да потвърждава най-сръчни стратег на войната Сун Дзъ -most особено неговите две най-важните думи: " Този, който знае кога той може се бори и когато той не може, ще бъде победител . "-и-" Знайте себе си, знам враг ти. Хиляда битки, хиляда победи . "

 

image

 

В още по-голям недостатък на тези американски левичари беше в тяхното забравяне, които техните противници Републиканската партия наистина са-и, които, в шест кратки години, между 1854-1860, дойде от нищото, заловен на САЩ председателство, а след това започна най-голямата война в САЩ история-чиито смъртни случаи засенчен всяко друго елементарно война Съединените щати се е борил в цялата си история в съчетание .

За това как Републиканската партия постига този поразителен победа над своите про-робство Демократическата партия опоненти беше от първия си знае какво битки те може да спечели, и които те ще загубят-този начин ги кара да дори не се притеснява да се опита да постигне национално победа за тяхното анти-робство причина, но вместо това се фокусира всички усилията си върху " хиляда битка стратегия", където те построяват своя подкрепа от дъното нагоре, като се концентрира върху дори най-малкия град и най-малката възможна изборите да избира своите кандидати.

 

image

 

И тъй като на Република партия бе направено между 1854-1860, така че да имат те постигнато между 2009 г. и днес-с всички останали, за да се случи сега е гражданската война скоро да дойде, че ще убие милиони.

Разбирането защо тази истина е, отново, просто-и, което започна веднага след като президентът Обама, през 2009 г., заяви, че Америка вече не е християнска нация-причинявайки по този начин на Републиканската партия да се върне към своята 1854-1860 пътеводител, така да се каже, и се откаже от сериозно предизвикателство Демократическата партия на националната сцена, избирайки вместо това да се съсредоточат всички усилия на дори най-незначителни избори.

Това Републиканската партия / Сун Дзъ " хиляда битка стратегия", тъй като той е имал в края на 1850-те години, е работил до съвършенство за Републиканската партия, които на практика изкормени цялата партия, до 2016 г., тъй като тези леви загуби в долната, най-вече невидимото, държавни избори сега брой над 1000 -не говорим демократите загубят двете камари на Конгреса и президентството също.

 

image

 

Но като си forbearers Републиканската партия през 1860 г. са знаели всичко за добре, след като на власт, републиканците в Америка днес знаят също, че тази война не е приключила-това е само началото!

Америка е толкова повреден от Демократическата партия, тези републиканци вярват, че всяка една институция в САЩ (държавни / училища / Прес / съдилища / и др.), Сега трябва да бъде напълно разрушен и възстановен-и, докато тяхната партия левите опоненти са все още парапет срещу " призраци ", които не съществуват (руски хакерски / Тръмп е диктатор / и др.), за да се по някакъв начин се утеши срещу техните опустошителни загуби, те, както винаги, не успяват да видят това, което е вярно тяхната смърт наистина ще да бъде-и като капсулирани в малък заглавие през изминалата седмица те все още не успяват да видите пълния значението на, и който казва: " Как Тенеси Could Be път да започне конституционна криза ".

За да се разбере как критично важно това заглавие е, което трябва да разберат, че докато тези леви Демократическата партия са прекарали последните 8 години гигантска в славата на своя президент Обама, и вярва, че всички техни светски победи бяха но трамплин най-накрая да изкорени от Америка всичко морал и християнството завинаги, Републиканската партия е тихо изграждането на най-голямата масова организация, че страната никога не е известен, наречена граждани за самоуправление -и чиито сили брой повече от 51,000 доброволци и 2050 състояние къща квартал " капитани ", с тяхната цел на като един във всяка от САЩ 5000 квартали от 2018 .

 

image

 

И за да се разбере напълно какво означава това, трябва да знаете, че съгласно член V на Конституцията на САЩ , в Щатите може да свика Конституционния конвенция , без на федералното правителство си напред, ако две трети (34) от тях преминават резолюция в полза на него-и, че 28 държави вече са гласували, за да се направи, когато Тръмп спечели президентския пост ; и с Републиканската партия сега контролира 32 членки , само 2 са оставени да завладее пред републиканците са в състояние да унищожи всичко, което стои сега, и да го възстанови в собствения си образ.

 

image

 

Тя е до американския народ, разбира се, в крайна сметка да се реши какво ще бъде новата си конституция, но с едва всеки от тях знае пълните, и ужасни, последствията от това, което е сега срещащи се, цялата тази нация е оставен в неведение за това какво е наистина срещащи се навсякъде около тях, и най-мощните сили, които са го насочват.

Нашата мисия винаги е била да се увери, че това не се случи с вас, и за повече от десетилетие сме изложени по следите на това, което се е случило, какво се случва в момента, и това, което би могло да се случи в бъдеще.

Въпреки това, ние сме само е в състояние да постигне това, защото от вас-за разлика от почти всички други алтернативни източници на новини в момента са насочени за унищожаване, оцеляването ни винаги е бил зависим от вашата доброта, щедрост и, най-вече, желанието ви да знаете истинските неща.

Има много, много повече уроци, които трябва да се научат да бъдат подготвени за това, което предстои, и нашата искрена надежда е, че вие ​​не сте все още психически заловен от тези, които търсят да ви държат като невежи и зле информирани възможно най-и в сте е в състояние да види истината, когато е доказано, че вие, ще от сърцата ви и мислите подкрепи тези от нас се стреми да ви-и днес помогне би било много по-добре от утре.      

С Бога,

сестра Ciara

Дъблин, Ирландия

24 февруари 2017 г.

 

 

Нуждите ни днес са ужасни наистина, но, ако всеки един от вас, които четете това даде само $ 20,00 днес, бюджета ни за цялата година ще бъдат изпълнени!   Така че, преди да клик разстояние, си задайте този прост въпрос ... Ако си знаят истината за това, което се случва в момента, и това, което ще се случва в бъдеще не си струва 5 US стотинки на ден, което е?   




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745449
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031