Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2017 22:05 - Международния левичарски интернационал трябва да върви по дяволите
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1624 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Непълният списък на лявото, а той включва основно различни варианти на строители на комунизма от Ленин през Троцки, Сталин, Мао, Пол Пот, Тошо правешки, Фидел, Че, Чавез Мадуро и всички останали политически неокомунистически мандрили с червени задници, които продължават да тровят човека с техните престъпни утопии, било в образованието, медиите или икономиката, обединява хора с удивителната способност да наричат своите противници с различни,измислени от тях, имена. Първото е разбира се враг и гад. Наричали са ме така местни български КаДеСари по чисто идеологически причини, макар че те, след събитията, станаха капиталисти и масони. По интересното обаче, е как навсякъде и единогласно в един интернационален, да не кажа коминтерновски хор, те винаги наричат своите противници със следните имена: фашист, нацист, десен екстремист, националист, ксенофоб, расист, хитлерист, антисемит, реакционер, хомофоб, русофоб, езикомразен практикант, свободомразец и прочие. Хубаво. Лепят етикети с невъобразимо нравствено превъзходство. Но всъщност от какво лявото черпи своята убеденост, че може да бъде морален съдник на каквото и да било, след като е извършило толкова престъпления срещу човека и срещу неговата природа, срещу религия, семейство, собственост, лична свобода и неприкосновеност? Аз лично мисля, че те, левите, се промъкнаха в тъмна доба, с шмайзери и ръчни бомби, с атентати и лъжа през задната врата на християнството, като се наметнаха с фалшивата тога на защитници на бедните и онеправданите. Маскираха се успешно и всред жертвите на холокоста. Размахват укорително пръст, защото кой ще пожелае да бъде определян като изедник и експлоататор, ако е примерно ентерпреньор създал поминък и стандарт на живот за милиони? Ами изедник си, щото си богат и успешен, и си лош, защото не си тъп! И успешните се откупват. Богати и успешни хора се чувстват виновни, за това, че има бедни. Маркс успешно убеди умствено неподготвените, че успелите са виновни пред неуспешните и че ги ограбват, следователно те неизбежно през революция трябва да бъдат унищожени и своевременно ограбени. Погледнете само след-деветосептемврийската измет облечена с палтата на убитите от тях “изедници” и нахлули в техните жилища... 
Но интересно е “модерното”, новото ляво, защото оказва се, то индоктринира и отравя нови и нови поколения и то главно, защото успешно се скриха под егидата на “антифашизма”, антикапитализма и антиимпериализма, и оттам громят своите врагове, фашистите и гадовете, тоест онези, които се осмеляват да се опълчат на тяхната лява интернационална догма. Сякаш е имало някаква друга Империя след Втората Световна Война освен Съветския Съюз.Наричат се напоследък “ прогресивни”, защото социализма се продъни толкова зрелищно, че даже и в такива цитадели на “социалната държава” като Австрия, не може повече да се разчита на промитите от лявата пропаганда мозъци. Навсякъде по света това чудовище, именуващо се “Ляво” търпи електорални поражения, макар че скритата му идеологическа идея е да разчита на демографското предимство на зависимите от социалните помощи и на невежите, които по тяхната цинична сметка би трябвало да надделеят над останалите поради чисто числовото си надмощие. Но дори да победи това ляво, поради примитивната си пропаганда или поради лесно достъпните за скудоумните и завистливите идеи за всеобщо равенство, какво бъдеще очаква всички, включително онези, които днес избират Мадуро във Венецуела или искат да реставрират сталинисткият комунизъм? В най- добрият случай ги чака животът в Северна Корея - в най-лошия- гражданска война между самоизяждащи се плъхове. Лявото е не само морално банкрутирало и безсъдържателно, но то е заплаха за бъдещето на човечеството и на цивилизацията, която плати такава висока цена, за да достигне сегашният си, макар и неперфектен баланс.
Впрочем, международния левичарски интернационал трябва да върви по дяволите! Достатъчно злини бяха причинени от него през последните 100 години.
Delenda est!
Д-р Любо Канов



Гласувай:
6



1. getmans1 - Практически блогов пример давам за ...
18.10.2017 23:36
Практически блогов пример давам за прогресивни;
Когато преди едни избори бяха спряли Волгин блоговите левичери бяха побесняли и изляха злобата си върху Пискова макар, че тя вече се появяваше чат-пат с някой комента само с някой кометар.
Та появи се Анджи и им заяви "Няма да кажа нищо лошо за колегата си Петьо макар, че идеологически сме на противоложни .... т.н." т.е. направо си го подкрепи като се позова на журналистическата етика. Сигурно се досещаш нашенците колко оцениха жеста и.

Същия този Волгин миналата седмица в "12+3" в компанията на колегите си Валери Тодоров /русофил/ и Виза Недялкова/она тоже/ покрай А. Тодоров и В. Симеонов попиля и Виктор Николаев.
Макар, че В. Тодоров му изнесе един брилянтен урок за почтенност в занаята нашият левашки левичарски херой нарече няколко пъти българските журналисти "продажни соросоиди".

Морал!
Казвам и спирам до тук.
цитирай
2. apostapostoloff - Всички левичари могат да бъдат наречени
19.10.2017 06:40
с един общ, събирателен израз: миризливо лайно.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
19.10.2017 07:08
С две ръце се подписвам под казаното от д-р Любо Канов, защото е абсолютната, неопровержима истина!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Поздрави за д/р Канев. Ще приведа едиин коментар на Кушел:
19.10.2017 12:53

Не одобрявам мазохизма. Удрям и убивам.
Никакви дискусии с олигофрени.
Един скветкавичен между веждите
е най-добрият аргумент срещу подобни недоразумения.
Тренирай! Всеки, който каже лоша дума за Русия
Путин или комунизмът и смята,
че трябва да сме независима държава,
а не част от Русия
трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084731
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031